Your extremely straightforward dial is also made out of titanium and replica watches features any time-only display with little a few moments proven with a sub-dial from 6 o’clock.
Bereken jouw voerhoeveelheid • Energique hondenvoer
Voordelen

Dichtbij de natuur

Voordelen

Verse ingrediënten

Voordelen

Handige porties

Voordelen

Verantwoord rauw voeren

Terug naar homepage Energique Knowledge & Support Centre

 

Geen enkele hond is hetzelfde. Ook honden van hetzelfde ras, geslacht en leeftijd kunnen een verschil in voedingsbehoefte hebben. Geheel afhankelijk van de conditie waarin hij/zij zich op dat moment in bevindt. Ook bij het opgroeien bij puppy’s is het geven van de juiste hoeveelheden een must. Immers, te snelle of te langzame groei kan uiteindelijk leiden tot aandoeningen als bijvoorbeeld gewrichtsproblemen en/of problemen met overgewicht.

Wens je de voedingshoeveelheid voor jouw puppy of volwassen hond te optimaliseren? Gebruik dan één van onze handige voedingsrekentools. Na het invoeren van een aantal gegevens zoals ras, geslacht, gewicht, leeftijd en mate van activiteit, krijg je een voedingsadvies dat geheel past bij jouw puppy of volwassen hond. Ook voor werkhonden en drachtige of zogende honden is er een passende rekenhulp beschikbaar.

 

Kies de voeding die past bij jouw hond