Your extremely straightforward dial is also made out of titanium and replica watches features any time-only display with little a few moments proven with a sub-dial from 6 o’clock.
Bereken jouw voerhoeveelheid • Energique hondenvoer
Voordelen

Dichtbij de natuur

Voordelen

Verse ingrediënten

Voordelen

Handige porties

Voordelen

Verantwoord rauw voeren

Terug naar homepage Energique Knowledge & Support Centre

 

Geen enkele hond of kat is hetzelfde. Ook honden en katten van hetzelfde ras, geslacht en leeftijd kunnen een verschil in voedingsbehoefte hebben. Ook bij opgroeiende puppy’s en kittens is het geven van de juiste hoeveelheden een must. Immers, te snelle of te langzame groei, kan uiteindelijk leiden tot aandoeningen zoals bijvoorbeeld gewrichtsproblemen en/of problemen met overgewicht.

Wenst u de voedingshoeveelheid voor uw puppy, kitten, volwassen hond of kat te optimaliseren? Gebruik dan één van onze handige voedingsrekentools. Na het invoeren van een aantal gegevens zoals ras, geslacht, gewicht, leeftijd en mate van activiteit, is een voedingsadvies te verkrijgen dat geheel past bij uw puppy, kitten of volwassen hond of kat. Ook voor werkhonden en drachtige of zogende honden is er een passende rekenhulp beschikbaar.

 

Honden

Katten

   

Kies de voeding die past bij jouw hond