Met trots maken we bekend dat sinds begin 2023 Energique deel uitmaakt van Voff Premium Pet Food. Voff is Europa’s toonaangevende producent van natuurlijke, premium diervoeding.

Karel Nijholt en Esmae Minne hebben Energique in 2015 overgenomen van de oprichters en Energique uitgebouwd tot het prachtige bedrijf dat het nu is. Voortgezet in de filosofie van de oprichters en alles met de hoogste kwaliteit, hebben Esmae en Karel met Energique een unieke positie in de internationale rauw voer markt verkregen. Met grote zorgvuldigheid is Voff uitgekozen om de nieuwe partner van Energique te zijn.

De leiding van Energique is inmiddels overgenomen door Jan Fokko Nijdam die als Managing Director samen met het Energique team en VOFF het bedrijf voortzet.  Samen met het team waarborgt hij de oorspronkelijke filosofie en hoge kwaliteitstandaard voor nu en de toekomst. Jan Fokko heeft als leidinggevende een ruime ervaring in diverse sectoren en zal met veel drive Energique gaan leiden.

Jan Fokko Nijdam

 

Over Voff:
Sinds de oprichting in 2014 is Voff zijn portfolio in heel Europa blijven versterken en bestaat het vandaag de dag uit negen sterke hoofdmerken die in heel Europa worden verkocht.

Voff gelooft in natuurlijke, premium huisdiervoedingsproducten en verkoopt een breed scala aan producten – van rauw huisdiervoer (BARF) tot natuurlijke, lucht gedroogde traktaties, huisdiersupplementen en vogelvoer van hoge kwaliteit – via verschillende kanalen, offline en online. Het hoofdkantoor van Voff bevindt zich in Stockholm, Zweden.

Voor meer informatie over Voff ga naar; www.voff.pet