Hond van de maand januari 2020
2 jan 2020
nestje met Tibetaanse Spaniel pups.
17 mrt 2020
Toon alles

Hond van de maand februari 2020

Bij Energique hebben we een traditie. Elke maand plaatsen we een van onze klanten (hond of kat) in het zonnetje.

Hallo Energique, ik ben Toypoodle Coco. Door Energique puppy nr. 2 heb ik een prachtige, glanzende vacht, en sinds kort blaak ik zelfs van de energie tijdens mijn behendigheid training (en wellicht ook een modellencarrière, bij Energique, wie weet!)

We hopen dat ik hond van de maand februari word, dan kan de eerste streep op mijn bucketlist voor 2020 (hopelijk) afgevinkt worden.

Met vriendelijke groet van Jenna, en een pootje van Coco.

 

Beste Coco en Jenna,

Gefeliciteerd, Coco is unaniem gekozen tot hond van de maand februari. De eerste streep kan door de bucketlist van Coco. Coco, je wint een tegoedbon voor een Energique maaltijd van 3kg. Laat het je smaken!

Het Energique team.

Comments are closed.