Your extremely straightforward dial is also made out of titanium and replica watches features any time-only display with little a few moments proven with a sub-dial from 6 o’clock.
Rekentool Dracht of Lactatie • Energique hondenvoer
Voordelen

Dichtbij de natuur

Voordelen

Verse ingrediënten

Voordelen

Handige porties

Voordelen

Verantwoord rauw voeren

Terug naar homepage Energique Knowledge & Support Centre

 

Rekentool voor drachtige of zogende honden: Advies-op-maat voor jouw drachtige of zogende hond

Advies-op-maat om jouw hond te voeren is van belang. Het advies op de verpakking is niet altijd specifiek genoeg voor de situatie van jouw hond, zeker niet wanneer je hond drachtig is of puppy’s zoogt. Daarom heeft Energique deze rekentool ontwikkeld. Deze tool stelt jou in staat om specifiek voor jouw drachtige of zogende moederhond de voerhoeveelheid te berekenen. We houden rekening met aantal weken dracht of lactatie en de hoeveelheid pups die de teef zoogt. Let wel, de voerhoeveelheid die deze rekentool aangeeft dient als starthoeveelheid. Wij raden je aan om de lichaamsconditie van de teef goed in de gaten te houden. Blijft ze goed op gewicht, dan hoef je niets te doen. Wordt ze zienderogen schraler dan kun je 10% meer geven. Mocht de moederhond moeite hebben met het eten van de voorgestelde voerhoeveelheid, dan verdient het de aanbeveling haar de voeding in meerdere kleinere porties over de dag aan te bieden. Mocht zij dan nog steeds moeite hebben om voldoende te eten, dan is het aan te raden voeding bij te gaan voeren met een hoger energiegehalte.

 

Combineren met droogvoeding

Wens je de voeding van Energique af te wisselen met droogvoeding, dan kunnen wij je op maat adviseren over de dagporties van beide producten. Je kunt hiervoor ons contactformulier voor persoonlijk advies invullen. Zodra we de gevraagde gegevens van je hebben ontvangen gaan we aan de slag. Klik hier om naar ons contactformulier voor persoonlijk advies te gaan.