Your extremely straightforward dial is also made out of titanium and replica watches features any time-only display with little a few moments proven with a sub-dial from 6 o’clock.
Rekentool Volwassen Hond • Energique hondenvoer
Voordelen

Dichtbij de natuur

Voordelen

Verse ingrediënten

Voordelen

Handige porties

Voordelen

Verantwoord rauw voeren

Terug naar homepage Energique Knowledge & Support Centre

 

Volwassen hond rekentool: Advies-op-maat voor je trouwe viervoeter

Advies-op-maat om je hond te voeren is van belang. Het advies op de verpakking is niet altijd specifiek genoeg  voor de situatie van jouw hond. Daarom heeft Energique deze rekentool ontwikkeld. Deze tool stelt jou in staat om specifiek voor jouw hond de voerhoeveelheid te berekenen. We houden rekening met het precieze gewicht, leeftijd en activiteit van jouw hond. Let wel, de voerhoeveelheid die deze rekentool aangeeft dient als starthoeveelheid. Wij raden je aan om na 3-4 week even te controleren of je viervoeter niet aankomt of afvalt. Blijft hij goed op gewicht, dan hoef je niets te doen. Gaat het gewicht toch omhoog, dan geef je 10% minder per dag, en gaat het toch omlaag, dan kun je 10% meer geven.

 

Combineren met droogvoeding

Wens je de voeding van Energique af te wisselen met droogvoeding, dan kunnen wij je op maat adviseren over de dagporties van beide producten. Je kunt hiervoor ons contactformulier voor persoonlijk advies invullen. Zodra we de gevraagde gegevens van je hebben ontvangen gaan we aan de slag. Klik hier om naar ons contactformulier voor persoonlijk advies te gaan.