Your extremely straightforward dial is also made out of titanium and replica watches features any time-only display with little a few moments proven with a sub-dial from 6 o’clock.
Rekentool Werkhond • Energique hondenvoer
Voordelen

Dichtbij de natuur

Voordelen

Verse ingrediënten

Voordelen

Handige porties

Voordelen

Verantwoord rauw voeren

Terug naar homepage Energique Knowledge & Support Centre

 

Werkhonden Rekentool: Advies-op-maat voor je werk- of sporthond

Advies-op-maat om je werk- of sporthond te voeren is van belang. De voerhoeveelheid op de verpakking is niet altijd specifiek genoeg voor de situatie van jouw hond. Daarom heeft Energique deze rekentool ontwikkeld. De tool stelt jou in staat om voor jouw hond de voerhoeveelheid te berekenen die je van Energique Werkhonden moet geven, afgestemd op het precieze gewicht, leeftijd, type activiteit en trainingstijd die op jouw hond van toepassing is.

Let wel, de voerhoeveelheid die deze rekentool aangeeft dient als starthoeveelheid. Wij raden aan om het “oog van de meester” te laten spreken, en daarnaast na 3-4 week even te controleren of jouw hond niet aankomt of afvalt, en de voerhoeveelheid af te stemmen op de visuele lichaamsconditie en het gewichtsverloop die je hond laat zien. Blijft hij goed op gewicht, dan hoef je niets te doen. Gaat het gewicht toch omhoog, dan geef je 10% minder per dag, en gaat het toch omlaag, dan kun je 10% meer geven.

 

Combineren met droogvoeding

Wens je de voeding van Energique af te wisselen met droogvoeding, dan kunnen wij je op maat adviseren over de dagporties van beide producten. Je kunt hiervoor ons contactformulier voor persoonlijk advies invullen. Zodra we de gevraagde gegevens van je hebben ontvangen gaan we aan de slag. Klik hier om naar ons contactformulier voor persoonlijk advies te gaan.