Wat mag je gaan doen?
Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe gezellige collega om ons topteam te versterken. Ga je vaak sporten? Die sportschool hoef je dadelijk minder te bezoeken want dat gewichtheffen heb je bij ons al gedaan. Bij ons bestaat het productiewerk niet uit één taak gedurende de hele dag maar rouleer je continue tussen de diverse werkzaamheden die je als team gezamenlijk uitvoert. Hierbij kun je denken aan, inpakken, dozen stapelen, verpakkingen, labelen, opruimwerkzaamheden en productielijnen controleren. Er wordt gewerkt met verschillend starttijden (tussen 5:00 en 10:30) en eindtijden (tussen 13:30 en 19:30). Je kan dus regelmatig ook een ochtend lekker uitslapen.

 

Wat doen wij eigenlijk?

Misschien heb je wel eens in de dierenspeciaalzaak vleesmaaltijden voor honden en katten in de vriezer zien liggen. Wij maken de beste volledige diepvriesmaaltijden voor onze geliefde huisgenoten op onze productielocatie in Gorredijk! We beschikken namelijk over twee kwaliteitscertificaten van zowel GMP als IFS Food. Onze fabriek is helemaal vernieuwd en misschien produceer jij straks met je collega’s en onze state-of-the-art inpakmachinelijn een echt kwaliteitsproduct. Misschien vorm jij straks wel een belangrijke schakel in ons productieproces en ben je net zo trots als wij wanneer je ons product in de dierenspeciaalzaak ziet liggen.

Wat bieden wij?

  • Tijdelijk contract? Ja! maar gaat het goed dan krijg je al snel een vast contract
  • Een mooi salaris om leuke dingen van te doen
  • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime contract
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je mag cursussen en opleidingen volgen
  • Goede bonenkoffie in de kantine om goed wakker van te worden in de ochtend.
  • Heb je een hond of kat? Dan kan die dadelijk genieten van lekker voer van Energique
  • We zijn een kleine organisatie waarbij je mening op prijs wordt gesteld. Ideeën of suggesties, de deur staat altijd open en daarnaast is er een wekelijks overleg met het hele team

Wat wensen wij?

Iemand die gezellig mee kan draaien in ons team, waarbij heel hard kunnen meezingen op de muziek een pré heeft. Heb je nog geen ervaring in een productiebedrijf? Geen probleem dit leren wij je wel. Heb je oog voor detail en heb je doorzettingsvermogen? Dan ben jij misschien wel die held die wij zoeken op onze inpakafdeling! Kan je op de fiets komen of kom je uit de buurt van Gorredijk? Kom snel kennismaken met een lekkere kop koffie!  door een mailtje te sturen naar roos@energique.nl of bel met ons kantoornummer (0513-571191)