Your extremely straightforward dial is also made out of titanium and replica watches features any time-only display with little a few moments proven with a sub-dial from 6 o’clock.
Voeding tijdens dracht en lactatie • Energique hondenvoer
Voordelen

Dichtbij de natuur

Voordelen

Verse ingrediënten

Voordelen

Handige porties

Voordelen

Verantwoord rauw voeren

Terug naar homepage Energique Knowledge & Support Centre

Voeding tijdens dracht en lactatie.

En dan is het zover. Er is een nestje op komst of inmiddels al gearriveerd. Bij een goed verlopende dracht en zoogperiode hoort ook een goed uitgebalanceerde voeding, die jouw moederhond ondersteunt in haar behoefte aan extra voedingsstoffen en energie. Het voedingsassortiment van Energique bevat meerdere maaltijden die je kunt inzetten om je drachtige of zogende moederhond op een verantwoorde manier te voeden. Als basis kan gekozen worden voor de Energique Puppy’s. Heeft je hond een gevoelig maag-darmkanaal of gevoelige huid, dan kan ook Energique Special of Energique Puur Eend uitkomst bieden. Al deze maaltijden zijn geschikt om ingezet te worden gedurende de gehele dracht en zoogperiode. Bij al onze maaltijden is extra zorg gedragen voor een hoge kwaliteit goed verteerbaar eiwit en optimale gehalten aan calcium en fosfor. Het extra bijgeven van supplementen is dus niet nodig, en wordt zelfs afgeraden.

 

Energique rekentool voor drachtige en zogende honden

Wens je de voedingshoeveelheid voor jouw drachtige of zogende moederhond te optimaliseren? Gebruik dan onze handige rekentool. Na het invoeren van een aantal gegevens, zoals ras, leeftijd, geslacht, en fase van de dracht of lactatie en het aantal zogende pups, krijg je een voedingsadvies dat geheel past bij jouw drachtige of zogende moederhond.

Energique Puppy-pakketten

Eet jouw moederhond Energique en speen je haar puppy’s af met onze maaltijden?
Dan kan je kosteloos puppypakketjes aanvragen voor als de puppy’s de wijde wereld intrekken!
Vul het aanvraagformulier “ Puppypakket” minimaal 18 dagen voordat de puppy’s het nest verlaten zo volledig mogelijk in.

 

Hoe kan ik het beste mijn hond overzetten op een nieuwe voeding?

Wanneer je overschakelt naar een nieuwe voeding adviseren we om gedurende enkele dagen de oude voeding stapsgewijs te verminderen en te vervangen door Energique. Het beste kun je dan iedere dag een kwart van de oude voeding vervangen voor Energique (zie FIGUUR 1). Energique kan prima gemengd worden met de oude voeding. Zelfs wanneer de oude voeding een brok is. Wanneer je hond een gevoelig maag-darmkanaal heeft, dan is het raadzaam iets meer tijd voor de overstap te nemen. In dat geval adviseren we om in stappen van 10% per dag de oude voeding te vervangen door Energique. Na 10 dagen eet je hond dan volledig Energique.

 

FIGUUR 1