We hebben een geheel vernieuwde website. En daar zijn we blij mee. Een vernieuwde, frisse look in combinatie met meer informatie, tips en handige voedingsrekentools om jou nog beter van dienst te kunnen zijn in het geven van de juiste voeding voor jouw hond en/of kat.
Dit willen we vieren!

Win GRATIS Energique maaltijden Actie

Hoe speel je mee?

1. Maak een foto van je hond en/of kat met de Energique verpakking die je hem of haar geeft. Voer je nog geen Energique maar wil je graag meedoen? Dan mag je creatief zijn met papier, karton en kleurpotloden. We dagen je uit om er wat moois van te maken.

2. Post deze foto op je eigen Facebook pagina met de tekst “GRATIS Energique Maaltijden Actie” en tag ons in je tekstbericht.

3. Mail je foto naar ons via: info@energique.nl onder vermelding van “GRATIS Energique Maaltijden Actie”, jouw naam en de naam van jouw hond en/of kat.

We zien jullie foto’s graag tegemoet! Op 4 oktober (dierendag) maken we via onze Energique Facebook pagina de prijswinnaars bekend.

Succes!

Het Energique Team

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Met het toesturen van de foto geef je Energique toestemming om de foto te gebruiken.