Energique voeding voor volwassen honden

Je trouwe viervoeter is volop in de bloei van zijn of haar leven en als baasje heb de nobele taak hem of haar iedere dag de juiste verzorging te bieden. Daarbij wil je natuurlijk het allerbeste wat er te bieden is, en soms komen daar vragen bij kijken die je dan graag beantwoord ziet.

Bij Energique helpen we je graag met al jouw vragen over de voeding van je hond, en geven we nuttige informatie met betrekking tot gezonde hondenvoeding. Gezonde voeding is immers de basis van een gezond leven. Dit geldt voor mensen, maar zeker ook voor onze huisdieren.

Binnen het Energique assortiment hebben we verschillende maaltijden beschikbaar, omdat de ene hond nu eenmaal de andere niet is. In ons assortiment vind je voor de volwassen hond diverse smaakvarianten, maaltijden met en zonder granen, een maaltijd om als eliminatievoeding in te zetten, en zelfs een maaltijd voor actieve werkhonden. Heeft je hond last van een aandoening, en heeft hij specifieke dieetvoeding nodig? Binnen ons dierenartsen assortiment RAW Veterinary Diets hebben wij ook een microbieel veilige vers vlees dieetvoedingslijn beschikbaar die voor veel aandoeningen een oplossing kan bieden. Vraag hiernaar bij je dierenarts.

Benieuwd wat wij voor de specifieke situatie van jouw hond in het assortiment hebben? Gebruik hiervoor onze voedingskiezer. Wanneer je een geschikte maaltijd hebt geselecteerd kun je via onze rekentool voor de volwassen hond snel een advies-op-maat genereren. Heb je daarna toch nog vragen, dan kan je die altijd stellen via ons contactformulier voor een persoonlijk advies.

Energique Voedingskiezer button

Welke Energique voeding past het beste bij mijn hond of kat?

De beste voeding voor jouw volwassen hond

Energique Volwassen Honden

Energique Special

Energique Puur Eend

Energique HondVitaal

Energique Werkhonden

RAW All Life Balance

RAW Hypoallergenic

RAW Hypoallergenic Insect

RAW Renal Balance

RAW Joint Balance

RAW Urinary Balance

RAW Weight Balance

RAW Mono Protein Horse