Voeding voor volwassen katten

Je spinnende huisgenoot is volop in de bloei van zijn of haar leven en als “gewaardeerd personeel” heb je het voorrecht hem of haar iedere dag van alle gemakken te mogen voorzien. Daarbij wil je natuurlijk het allerbeste wat er te bieden is, en soms komen daar vragen bij kijken die je dan graag beantwoord ziet.

Bij Energique helpen we je graag met al jouw vragen over de voeding van je kat, en geven we nuttige informatie met betrekking tot gezonde voeding voor jouw pluizenbol. Gezonde voeding is immers de basis van een gezond leven. Dit geldt voor mensen, maar zeker ook voor onze huisdieren.

Omdat katten nogal eens kieskeurige eters zijn, hebben we verschillende smaaksensaties beschikbaar om te proberen, zodat je kunt kijken welke voeding het beste bij hem of haar in de smaak valt. Voor de kat die een liefhebber is van gevogelte, is de maaltijd op basis van kip en parelhoen uiterst geschikt. Is jouw kat meer van het “rode vlees”, probeer dan de “rund-lam” variant eens. Een voor de gevoelige fijnproever is onze maaltijd op basis van kalkoen en witvis wellicht een interessante optie.

Wordt je kat verdacht van een voedselovergevoelige reactie op voeding of voedingsbestanddeel, zich uitend in chronische diarree of jeuk? Binnen ons dierenartsen assortiment RAW Veterinary Diets hebben wij ook een microbieel veilige en zuivere paardenvleesvoeding beschikbaar die als basis kan dienen voor een zelf te bereiden eliminatievoeding. Vraag hiernaar bij je dierenarts.

Energique Voedingskiezer button

Welke Energique voeding past het beste bij mijn hond of kat?

De beste voeding voor jouw volwassen kat

Energique Kat Kalkoen-Kabeljauw

Energique Kat Kip-Parelhoen

Energique Kat Rund-Lam

RAW Mono Protein Horse