Leuke weetjes ….

Wist je dat…

… Energique al meer dan 30 jaar natuurlijke vleesmaaltijden voor honden maakt?

… Energique in het prille begin in witte plastic bakjes verkrijgbaar was?

… Energique in meer dan 1000 dierenspeciaalzaken en dierenklinieken in Nederland, België en Duitsland verkrijgbaar is? Klik HIER voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

… wij ook een actieve Facebook pagina hebben, waar wij leuke acties op posten? Neem HIER een kijkje op onze Facebook pagina.

… Energique een bedrijf is dat kiest voor het werken met een vast team en daarom mensen in dienst heeft die er al jaren (tot wel meer dan 25 jaar) werken?

… onze jongste medewerker net volwassen is de oudste medewerker de 60 ruim gepasseerd?

… onze medewerkers uiteraard gek op dieren zijn en daarom hun huis en erf delen met honden, katten, konijnen, fretten, paarden en ezels?

… Energiquemedewerkers hun hond mee mogen nemen naar het werk en daardoor tijdens de (lunch)pauzes heerlijk kunnen wandelen?

… Energique de georganiseerde kynologie al decennia een warm hart toedraagt in haar strijd tegen de broodfok en daarom de overgrote meerderheid van de Nederlandse rasverenigingen steunt door advertenties te plaatsen in ledenbladen in plaats van dure reclame campagnes op te zetten?

… het hele Energique team het altijd ontzettend leuk vindt om verhalen en foto’s van uw huisdier te ontvangen!

Feiten en fabels

Voor Hart voor Dieren, een magazine voor dierenliefhebbers, schreef Esther Hagen-Plantinga, Europees erkend specialist veterinaire diervoeding (ECVCN), in 2019 en 2020 diverse columns. Deze colums bevatten telkens veelvoorkomende Feiten & Fabels over diverse onderwerpen in de diervoedingswereld.